Information


Tilmelding
Der er nu lukket for online tilmelding. Eftertilmelding er muligt på dagen. Prisen er 100kr.
Minimums alder for deltagelse er 12 år.

Startnumre er personlige. Udlån af startnummer til anden person medfører diskvalifikation. De arrangerende klubber gør alt for at sikre afviklingen af alle afdelinger. Men i tilfælde af aflysning bliver der ikke refunderet penge for det aflyste løb. Præmierne overføres til næste afdeling. 

Der køres i følgende klasser:

  • Sport: 75 minutter + påbegyndt omgang
  • Motion 1, 2 og 3: 60 minutter + påbegyndt omgang
  • Kvinder: 60 minutter + påbegyndt omgang

Ved tilmelding i Motion kan der vælges mellem 3 startgrupper. Motion 1 for de hurtigste, som kan kører med i toppen. Motion 2 for de hurtige som ved at de ikke kan kører med i toppen. Motion 3 for de knap så hurtige, som nyder turen og den gode rute.

Program
Kl. 08:30 til 9:45
Indskrivning og udlevering af startnumre. Du skal selv gemme dit startnummer og medbringe det til de næste afdelinger. Selv om du allerede har et startnummer, skal du altid indskrive dig før start ved hver afdeling.
Kl. 10:00: Start Sport
Kl. 10:01: Start Motion 1
Kl. 10:02: Start Kvinder
Kl. 10:03: Start Motion 2
Kl. 10:04: Start Motion 3
Kl. ca 12:00: Uddeling af præmier

Der vil i den kommende vinter være 5 startbokse.
Sport med max 60 deltagere. Køretid 75 min. Starttid kl 10:00
Motion 1 med max 60 deltagere. Køretid 60 min. Starttid 10:01
Kvinder med max 20 deltagere. Køretid 60 min. Starttid 10:02
Motion 2 med 50 deltagere. Køretid 60 min. Starttid 10:03
Motion 3 med 60 deltagere. Køretid 60 min. Starttid 10:04

Efter hvert løb er der noget gratis forplejning samt mulighed for køb af sodavand.

Præmier
Efter hvert løb uddeles der præmier til de 3 hurtigste i alle klasser. Efter sidste afdeling er der desuden præmier til de 3 bedst placerede i det samlede resultat.
Efter hvert løb udtrækkes der lodtrækningspræmier blandt alle indskrevne deltagere. Man skal være tilstede når lodtrækningen foretages. Ellers trækkes der en ny vinder.

Desuden udtrækkes der et gavekort på 1500kr blandt alle tilmeldte. De nævnte præmier kan kun vindes af ryttere, der har deltaget (indskrevet) i mindst fire afdelinger af cuppen og er fysisk tilstede ved lodtrækningen efter sidste afdeling.

Ruter
Ruternes længde er ca 6,5km og vil have varierende sværhedsgrader. Ved svære nedkørsler kan der forekomme "chicken-runs", som er nemmere men lidt længere. Ruterne er afmærket med pile og minebånd.
På ruten vil der være en drop zone til affald. Henkastning af affald på andre dele af ruten er naturligvis ikke acceptabelt og kan medføre diskvalifikation.

Sikkerhed
Alle deltagere skal bære hjelm. Deltagelse sker på eget ansvar. Skader på egen person, såvel som på anden person eller materiel, er arrangørerne uvedkommen. For personer under 18 år sker deltagelse på forældres ansvar. Der må ikke benyttes cross-cykler eller cykel med hjælpemotor.

Tidtagning
Omgangstider og sluttid registreres for alle deltagere og vil fremgå af resultatlisten på hjemmesiden snarest efter løbet. Vi bruger Timestamper til tidtagningen, så det er vigtigt, at dit startnummer er placeret synligt foran på cyklen.

Resultater
Der udarbejdes en samlet resultatliste for alle 5 løb. Kun de 4 bedste placeringer tæller med i det samlede resultat. Det samlede resultat udarbejdes efter et såkaldt lav-point-system. Nr. 1 får 1 point, nr. 2 får 2 point osv. Hvis en rytter ikke får registreret en tid, får vedkommende point efter antal tilmeldte +1 i afdelingen.

Ved pointlighed ses først på hvem der har flest første, anden osv. pladser. Herefter brydes lighed til fordel for den, der er bedst placeret i sidst gennemførte afdeling. Ingen ryttere kan placeres på en "delt" placering.
Henvendelser vedrørende fejl i resultatlisten kan sendes til løbsleder for den enkelte afdeling, mail adresse findes ved at klikke på linket (løbsleder navn) på infosiden for den pågældende afdeling. Sidste frist for rettelser er tirsdagen efter løbet.

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK