Praktisk information til 5. afdeling den 25. marts 2018


Arrangør: Lemvig Cykelklub
Løbsleder: Morten Olsen

Vigtigt HUSK sommertid

Informationskort
Se kort nederst på siden for placering af parkering, indskrivning, ryttermøde, start, mål, Drop Zone, forplejning og præmier.

Parkering
Der kan parkeres i rabatten før og efter Peter's ejendom på adressen: Fabjergkirkevej 114, 7620 Lemvig. Det indskærpes, at der ikke parkeres til gene for den øvrige trafik - så kom gerne i god tid! Der er kørselsforbud med motorkøretøjer på alle skovveje ved start området - derfor cykles der til og fra startområdet, som befinder sig ca. 1,6 km fra parkeringsområdet. Der vil være opsat skilte til startområdet fra parkeringsområdet, så alle kan finde vej. 

Eftertilmelding
På dagen i følgende klasser SPORT, MOTION 3 eller KVINDER. Pris kr. 100,- 

Ruten
Ruten er 7 km. En god spændende og varieret rute. HUSK drop zone til affald - HUSK at bruge den! Hvis du bliver opdaget som skovsvin bliver du diskvalificeret. Vi forventer, at de hurtigste kan køre ruten på omkring 21 minutter, selvfølgelig afhængig af rutens beskaffenhed den pågældende dag. Højdemeterne er omkring 128 meter pr. omgang. Ruten er ændret noget fra tidligere år, med flere helt nye sektioner. Opløbsstrækningen umiddelbart inden mål består af en ca. 130 meter lang let stigning på grusvej, så her indbydes der virkelig til spurt om placeringerne. 

Ryttermøde se kort
Ved start kl. 9:55

Start se kort
Sport kl. 10:00
Motion 1 kl.10:01
Kvinder kl. 10:02
Motion 2 kl. 10:03 
Motion 3 kl. 10:04

Forplejning
Der vil efter løbet blive serveret suppe med brød. Der kan købes øl og sodavand til 10 kr. Vi vil gerne opfordre til at så mange som mulig bliver efter løbet og nyder en gang suppe, samt det sociale aspekt ved at deltage i Vestjysk MTB Cup. Derudover opfordrer vi selvfølgelig til, at bakke op om kåringen af vinderne i de respektive klasser og de samlede vinder af cuppen. Samt have mulighed for at vinde en af de mange lodtrækningspræmier, her iblandt hovedpræmien fra Ceramicspeed, hvilket kræver fysisk tilstedeværelse. Der vil være mulighed for at komme indendørs, men uden varme.

Omklædning
Der er ikke mulighed for indendørs omklædning, så vi henviser til den "fri natur". Kom gerne omklædt hjemmefra. 

Rundvisning
Der tilbydes ikke rundvisning på ruten, men man er selvfølgelig velkommen til at komme så tidligt, at man kan nå en omgang på den opmærkede rute på selve løbsdagen.

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK