Praktisk information til 3. afdeling den 25. februar 2018


Arrangør: Morsø Cykelklub
Løbsleder: Mikael Pedersen

VIGTIG INFO!!! Sporet er LUKKET Onsdag og Lørdag året rundt grundet skydning.

Informationskort
Se kort nederst på siden for placering af parkering, indskrivning, ryttermøde, start, mål, forplejning og præmier.

Parkering
Start og mål er i år placeret ved skydeklubbens klubhus. Morsø Jagt og Flugtskydningscenter Kløvenhøj 1 7970 Sindbjerg, Redsted Mors. Der er begrænset P-Pladser ved start/mål, benyt venligst kun den ene side af Telefonvej (se kort). Både indskrivning, suppe og præmier bliver ved klubhuset.

Eftertilmelding
På dagen i følgende klasser SPORT, MOTION 3 eller KVINDER. Pris kr. 100,- 

Ruten
5.8 km, 75 hm. Løbet bliver afholdt på et nyt MTB spor, der er blevet arbejdet på i tre år. Sporet er meget anderledes i forhold til de spor der normalt køres på i Legind på Mors, men bestemt ikke dårligere. Det er et meget intenst spor, hvor sving og små korte stigninger er kendetegnet for netop dette spor.

Ryttermøde
Ved start kl. 09:55

Start se kort
Sport kl. 10:00
Motion 1 kl.10:01
Kvinder kl. 10:02
Motion 2 kl. 10:03 
Motion 3 kl. 10:04

Forplejning
Der vil efter løbet blive serveret suppe med brød. Der kan købes sodavand og pølser. Vi vil gerne opfordre til at så mange som mulig bliver efter løbet og nyder en gang suppe, samt det sociale aspekt ved at deltage i Vestjysk MTB Cup. Derudover opfordrer vi selvfølgelig til at bakke op om kåringen af vinderne i de respektive klasser, samt have mulighed for at vinde en af de mange lodtrækningspræmier, hvilket kræver fysisk tilstedeværelse.

Omklædning
Der er ikke mulighed for indendørs omklædning, så vi henviser til den "fri natur".

Rundvisning
Der tilbydes ikke guidet rundvisning på ruten på selve dagen, men hold øje med facebook siden, hvis vejret tillader det vil vi slå en fælles træning op. På dagen er i selvfølgelig velkomne til selv at varme op på ruten.

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK