Praktisk information til 3. afdeling den 23. februar 2020


Arrangør: Morsø Cykelklub
Løbsleder: Mikael Pedersen

Informationskort
Se kort nederst på siden for placering af parkering, indskrivning, ryttermøde, start, mål, forplejning og præmier.

Parkering
Start og mål er i år placeret ved den nye bålhytte. Der vil være skiltet fra parkering. Der er IKKE P-Pladser ved start/mål, benyt venligst MTB-vinter P ved Jesperhus Blomsterpark. Både indskrivning, suppe og hædring bliver ved bålhytten.

Eftertilmelding
Eftertilmelding er muligt online på Sportstiming indtil torsdag før løbsdag. Pris kr. 150,-
........ og i skoven på løbsdagen. Pris kr. 175,-

Ruten
Ruten, som køres ca. 95% på de permanente MTB- spor, (dog en del modsat normal kørselsretning), bliver en slags generalprøve på motions-ruten til Shimano Ligaløbet i 2020. Motions-ruten ’læner sig’ op ad Liga-ruten, dog minus de ’værste’ bakker, som fx Djævlebakken og mest tekniske nedkørsler, som fx Rockgarden. Ruten er ca. 6,5 km med en del højdemeter. De hurtigste kan køre den på ca. 18-19 min. = fire omgange. MTB- ruterne i Legindbjerge er kendetegnet ved gode brede stier, lidt grusveje og tekniske sektioner af forskellig sværhedsgrad og selvfølgelig det kuperede terræn, som giver mulighed for masser af fart og flow.

Ryttermøde
Ved start kl. 09:55

Startprocedure
Kl. 10:00: Start Senior
Kl. 10:02: Start H40
Kl. 10:04: Start H50
Kl. 10:06: Start Damer, U15 og Motion

Forplejning
Der vil efter løbet blive serveret suppe med brød. Der kan købes sodavand. Vi vil gerne opfordre til at så mange som mulig bliver efter løbet og nyder en gang suppe, samt det sociale aspekt ved at deltage i Vestjysk MTB Cup. Derudover opfordrer vi selvfølgelig til at bakke op om kåringen af vinderne i de respektive klasser, samt have mulighed for at vinde en af de mange lodtrækningspræmier, hvilket kræver fysisk tilstedeværelse.

Omklædning
Der er ikke mulighed for indendørs omklædning, så vi henviser til den "fri natur".

Rundvisning
Der tilbydes ikke guidet rundvisning på ruten på selve dagen, men hold øje med Facebook siden, hvis vejret tillader det, vil vi slå en fælles træning op. På dagen er i selvfølgelig velkomne til selv at varme op på ruten.

Link til informationskort

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK