Praktisk information til 3. afdeling den 24. februar 2019


Arrangør: Morsø Cykelklub
Løbsleder: Mikael Pedersen

VIGTIG INFO!!! Sporet er LUKKET Onsdag og Lørdag året rundt grundet skydning.

Informationskort
Se kort nederst på siden for placering af parkering, indskrivning, ryttermøde, start, mål, forplejning og præmier.

Parkering
Start og mål er i år placeret ved skydeklubbens klubhus. Morsø Jagt og Flugtskydningscenter Kløvenhøj 1 7970 Sindbjerg, Redsted Mors. Der er IKKE P-Pladser ved start/mål, benyt venligst kun den ene side af Telefonvej + skovvejene på højre side (se kort). Både indskrivning, suppe og hædring bliver ved klubhuset.

Eftertilmelding
På dagen vil man kunne tilmelde sig i de respektive klasser (se nedenfor). Pris kr. 125,-

Ruten
Er ca. 5 km som de hurtigste kan køre på ca. 18-19 min. = fire omg.
Hvis du kørte her sidste år, kan du glæde dig til at prøve alt det gode som var ikke var med sidste år. Forberedelserne er i fuld gang. "Manden med motorbøren" har arbejdet med justeringer og forbedringer løbende hele året og der er kommet meget mere fart og flow i sporet. Løbsruten er justeret så der nu er fem sektioner med bred vej/dobbelt spor som giver gode muligheder for overhalinger osv. Det er et meget intenst spor, hvor sving og små korte stigninger er kendetegnet for netop dette spor.

Ryttermøde
Ved start kl. 09:55

Startprocedure
Kl. 10:00: Start Senior
Kl. 10:02: Start H40
Kl. 10:04: Start H50
Kl. 10:06: Start Damer og U15

Forplejning
Der vil efter løbet blive serveret suppe med brød. Der kan købes sodavand. Vi vil gerne opfordre til at så mange som mulig bliver efter løbet og nyder en gang suppe, samt det sociale aspekt ved at deltage i Vestjysk MTB Cup. Derudover opfordrer vi selvfølgelig til at bakke op om kåringen af vinderne i de respektive klasser, samt have mulighed for at vinde en af de mange lodtrækningspræmier, hvilket kræver fysisk tilstedeværelse.

Omklædning
Der er ikke mulighed for indendørs omklædning, så vi henviser til den "fri natur".

Rundvisning
Der tilbydes ikke guidet rundvisning på ruten på selve dagen, men hold øje med Facebook siden, hvis vejret tillader det, vil vi slå en fælles træning op. På dagen er i selvfølgelig velkomne til selv at varme op på ruten.

Link til informationskort

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK