Praktisk information til 1. afdeling den 7. januar 2018


Arrangør: MTB Holstebro
Løbsleder: Lars Ole Pedersen

Informationskort
Se kort nederst på siden for placering af parkering, indskrivning, ryttermøde, start, mål, forplejning og præmier. 

Parkering
Der kan parkeres i højre side af Idomvej efter Hundeskoven. Der er opsat skilte hvor parkeringen starter og slutter. Se oversigts billed. 

Eftertilmelding
På dagen i følgende klasser SPORT, MOTION 3 eller KVINDER. Pris kr. 100,- 

Ruten
En ny spændende og varieret rute. Nyhed nu med drop zone til affald. HUSK at bruge den. Hvis du bliver opdaget som skovsvin bliver du diskvalificeret.
Vi forventer at de hurtigste kan køre ruten på omkring 20 - 21min. Selvfølgelig afhængig af vejret. Det er en rute med lidt af det hele, både brede stier og smalle single tracks. 

Ryttermøde 
Kort info ved startboksene kl 9:55 

Start se kort
Sport kl. 10:00
Motion 1 kl.10:01
Kvinder kl. 10:02
Motion 2 kl. 10:03 
Motion 3 kl. 10:04

Forplejning - se kort
Der vil efter løbet blive serveret varm suppe med brød. Der kan købes øl eller sodavand til 10 kr. Vi vil gerne opfordre til at så mange som mulig bliver efter løbet og nyder en gang suppe samt det sociale aspekt ved at deltage i Vestjysk MTB Cup. Derudover opfordrer vi selvfølgelig til at bakke op om kåringen af vinderne i de respektive klasser samt have mulighed for at vinde en af de mange lodtrækningspræmier, hvilket kræver fysisk tilstedeværelse. Forplejningen vil foregå i Bødkeriets hal som ikke er opvarmet så husk varmt tøj. 

Omklædning
Der er ikke mulighed for indendørs omklædning, så vi henviser til den "fri natur". Kom gerne omklædt hjemmefra. 

Rundvisning
Der tilbydes ikke rundvisning på ruten, men man er selvfølgelig velkommen til at komme så tidligt, at man kan nå en omgang på den opmærkede rute på selve løbsdagen.

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK