Praktisk information til 2. afdeling den 28. januar 2018


Arrangør: Struer Cykelklub
Løbsleder: Ove Kamstrup    

Informationskort
Se kort nederst på siden for placering af parkering, indskrivning, ryttermøde, start, mål og forplejning. 

Se evt. på Google Maps: https://goo.gl/maps/zSxVaQ7hqAn

Parkering
Parkering til denne afdeling sker i brandbæltet langs Mellemvej. Det er ikke tilladt, at parkere på Gl. Landevej, kom derfor i god tid. 

Eftertilmelding
På dagen i følgende klasser SPORT, MOTION 3 eller KVINDER. Pris kr. 100,- 

Ruten
Ruten er ca. 5,3 km lang (kan blive justeret lidt på løbsdagen). Der vil, ligesom ved de andre løb være dropzone til affald. BRUG DENNE!! Hvis du bliver opdaget som skovsvin bliver du diskvalificeret. Vi forventer at de hurtigste kan køre ruten på cirka 21 minutter, selvfølgelig afhængig af rutens beskaffenhed den pågældende dag. Der er ca. 50 højdemeter pr. omgang. 

Ryttermøde
Ved start på Mellemvej kl. 9:55

Start se kort
Sport kl. 10:00
Motion 1 kl.10:01
Kvinder kl. 10:02
Motion 2 kl. 10:03 
Motion 3 kl. 10:04

Forplejning
Der vil efter løbet blive serveret suppe og mulighed for at købe sodavand til 10 kr. Vi vil gerne opfordre til at så mange som muligt bliver efter løbet og nyder en gang suppe samt det sociale aspekt ved at deltage i Vestjysk MTB Cup. Derudover opfordrer vi selvfølgelig til at bakke op om kåringen af vinderne i de respektive klasser samt have mulighed for at vinde en af de mange lodtrækningspræmier, hvilket kræver fysisk tilstedeværelse. Der vil ikke være mulighed for at komme indendørs, så sørg for fornuftig påklædning. 

Omklædning
Der er ikke mulighed for anden omklædning end den "fri natur". Der er ingen toiletter. 

Rundvisning
Der tilbydes ikke rundvisning på ruten, men man er selvfølgelig velkommen til at komme så tidligt, at man kan nå en omgang på den opmærkede rute på selve løbsdagen.

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK