Praktisk information til 2. afdeling den 27. januar 2019


Arrangør: Struer Cykelklub
Løbsleder: Ove Kamstrup

Informationskort
Se kort nederst på siden for placering af parkering, indskrivning, ryttermøde, start, mål og forplejning.

Se evt. på Google Maps: https://goo.gl/maps/zSxVaQ7hqAn

Parkering
Parkering til denne afdeling sker i brandbæltet langs Mellemvej. Det er ikke tilladt og parkere på Gl. Landevej, kom derfor i god tid.

Eftertilmelding
På dagen vil man kunne tilmelde sig i de respektive klasser (se nedenfor). Pris kr. 125,-
OBS! Medbring gerne kontanter, da mobil dækning ikke er super god.

Ruten
Ruten er ca. 5,6 km lang og indeholder ca. 2 km spor der ikke tidligere har været med i forbindelse med vintercuppen. Spor med lidt af det hele, både brede stier og smalle single tracks. Der vil, ligesom ved de andre løb være dropzone til affald. BRUG DENNE!! Hvis du bliver opdaget som skovsvin bliver du diskvalificeret. Vi forventer at de hurtigste kan køre ruten på cirka 18-19 minutter, selvfølgelig afhængig af rutens beskaffenhed på løbsdagen.

Ryttermøde
Ved start på Mellemvej kl. 9:55

Startprocedure
Kl. 10:00: Start Senior
Kl. 10:02: Start H40
Kl. 10:04: Start H50
Kl. 10:06: Start Damer og U15

Forplejning
Der vil efter løbet blive serveret suppe med friskbagt flutes og mulighed for at købe sodavand til 10 kr. Vi vil gerne opfordre til at så mange som muligt bliver efter løbet og nyde en gang suppe samt det sociale aspekt ved at deltage i Vestjysk MTB Cup. Derudover opfordrer vi selvfølgelig til at bakke op om kåringen af vinderne i de respektive klasser samt have mulighed for at vinde en af de mange lodtrækningspræmier, hvilket kræver fysisk tilstedeværelse. Der vil ikke være mulighed for at komme indendørs, så sørg for fornuftig påklædning. 

Omklædning
Der er ikke mulighed for anden omklædning end den "fri natur". Der er ingen toiletter. 

Rundvisning
Der tilbydes ikke rundvisning på ruten, men man er selvfølgelig velkommen til at komme så tidligt, at man kan nå en omgang på den opmærkede rute på selve løbsdagen.
 

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK